Vahvat
juuret –
valoisa
tulevaisuus

Vuonna 2014 perustettu Trekon on yrityksenä nuori, mutta juuremme ulottuvat tiukasti suomalaiseen koneistusperinteeseen. Kivijalkanamme on kaksi 1970-luvulla perustettua maineikasta koneistamoa, Hervannan Koneistus ja Nisamo Oy, sekä vuonna 2021 ostamamme Moventaksen kotelokoneistustehdas, jonka historia ulottuu aina 1960-luvulle, Högforsin valimotoimintaan asti.

Olemme kehittyvä ja kunnianhimoinen täyden palvelun koneistamo. Modernit tuotantotilamme sijaitsevat Tampereella, Lempäälässä ja Karkkilassa. Tavoitteenamme on nousta Suomen merkittävimmäksi suurten valukomponenttien koneistajaksi ja palvella yhä enemmän myös kansainvälisiä asiakkaista.

Alan parhaat osaajat

Monipuolisen osaamisemme valttikortteja ovat yli 60 koneistuksen ammattilaistamme. Teemme läheistä yhteistyötä oppilaitosten ja koulutuskeskusten kanssa varmistaaksemme, että henkilöstömme osaaminen on huippuluokkaa tulevaisuudessakin.

Ensiluokkainen laatu

Laatutavoitteemme ovat kunnianhimoiset – ja pidämme niistä tiukasti kiinni. Valmistamiemme tuotteiden ja komponenttien laatu on tinkimättömän korkea ja mittatarkkuus ensiluokkaista.

Toimintamme ja johtamisjärjestelmämme on auditoitu (DNV ja L’loyds) ja sertifioitu ISO-standardein (ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja ISO 45001:2018). Olemme Suomen ainoa koneistaja, jolle on myönnetty tuulivoimaan erikoistunut APQP4Wind-sertifikaatti. Myös asiakkaamme ovat auditoineet toimintaamme omien eritysvaatimustensa näkökulmista.

Ensiluokkainen laatu

Ympäristön ehdoilla

Kierrätys- ja uudelleenkäyttöasteemme on korkea. Edistämme ympäristöystävällistä koneistusta kestävillä ratkaisuillamme. Autamme myös asiakkaitamme saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa: korkealaatuinen valmistusosaamisemme palvelee uusiutuvia energiamuotoja ja vähäpäästöisiä ratkaisuja.